TIMMERWERK


Uw huis is pas een thuis als u zich er fijn voelt: dat u graag thuiskomt in uw woning. Als u een bestaand huis koopt, is er altijd wel iets dat niet helemaal naar uw smaak is of wat u liever anders zou willen zien. Als u een nieuwbouwhuis laat bouwen kunt u over alles meebeslissen, maar bij een bestaande woning moet u het helemaal zelf regelen, wij helpen u daar graag bij.
Ook voor kleine werkzaamheden kunt u bij ABS terecht bedrijfsmatig en particulier.
U kunt het zo gek niet bedenken en ABS maakt het!
Complete renovatie ruw en fijn timmerwerk interieur en meubels. Voor winkels bedrijven en particulier.


SCHILDERWERK

Uw interieur een nieuw kleurtje geven? Dan is het handig om te weten welke kleurcombinaties bij elkaar passen. Bekijk de verfkleuren die je voor ogen hebt op diverse momenten van de dag, zowel bij dag- en kunstlicht, wij geven hierbij graag kleuradvies met kleurenwaaiers. De verfsoorten die wij gebruiken hebben DUBO-keurmerk en geeft daarmee een eerlijker en realistiser beeld van de duurzame eigenschappen.

Binnen- & Buitenschilderwerk

Voor de kosten van buitenschilderwerk geven wij een totaalprijs van de werkzaamheden.

De exacte kosten hangt af van uw type woning en de staat van het huidige schilderwerk.

MAATWERK

ABS maakt kwaliteitsmeubels van diverse houtsoorten en materialen op maat. Tevens kunt u bij ons terecht voor de mooiste decoraties, keukens en interieurbouw. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk van meubels voor particulieren, bedrijven en winkels. Vanuit onze werkplaats worden alle meubels op ambachtelijke wijze vervaardigd. In overleg kunnen deze meubels afgeleverd worden.
Uw ideeën vertalen wij naar een passend ontwerp.

NATUURSTEEN

Voor het schuren, zoeten, polijsten of cristalizeren van marmer, graniet en/of kalkzandsteen.

Restauratie&onderhoud Aan het einde van het project heeft u een top kwaliteit waar je weer jaren van kan genieten. Het is een hele klus om natuursteen te onderhouden of het wordt gewoonweg vergeten.

Restauratie natuursteen het resultaat is bijna niet te onderscheiden van nieuw. Wij maken vrijblijvend een proefstuk op aanvraag.